REPARATIES

Deskundig en professioneel gerepareerd.6 Maanden garantie

We bieden garantie op al onze reparaties. Mocht er na de reparatie een probleem optreden, dan lossen we het op.

Professionele onderdelen

We gebruiken originele of hoogwaardige vervangende onderdelen om de kwaliteit te waarborgen.

De beste kwaliteit

Kunnen we het niet oplossen betaal je niets. Vind je het te duur na onderzoek betaal je enkel de onderzoekskosten.
iDevice+

iPhone en iPad Reparaties

iPhone en iPad ReparatiesWelkom bij iDevice+ – dé bestemming voor hoogwaardige reparaties van iPhones en iPads. Onze toegewijde experts staan klaar om jouw kostbare Apple-apparaten weer in topconditie te brengen, zodat je snel weer kunt genieten van een naadloze gebruikerservaring.

Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij, problemen met de camera of een ander hardware- of softwareprobleem, wij hebben de expertise en de middelen om het snel en efficiënt op te lossen. Bij iDevice+ begrijpen we hoe belangrijk jouw iPhone en iPad voor je zijn, en daarom streven we ernaar om de hoogste kwaliteit reparatieservices te bieden.

Onze technici zijn volledig gecertificeerd en getraind door Apple, wat betekent dat je kunt vertrouwen op onze deskundigheid en vakmanschap. We gebruiken alleen originele Apple-onderdelen om ervoor te zorgen dat jouw apparaat presteert zoals bedoeld, zonder compromissen op kwaliteit.

Met meerdere locaties verspreid over meerdere locaties in Nederland, zijn we altijd dichtbij en klaar om te helpen. Maak eenvoudig een afspraak online of kom gewoon langs voor een snelle en gemakkelijke service. Bij iDevice+ streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, zodat je jouw iPhone of iPad niet lang hoeft te missen.

Dus waar wacht je nog op? Vertrouw op iDevice+ voor al jouw iPhone- en iPad-reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je Apple-apparaten weer als nieuw te maken.

 

Je toestel klaar in 3 stappen

Bij iDevice+ streven we ernaar om het proces van het repareren van je Apple-toestel zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Volg deze 3 eenvoudige stappen om je toestel snel en vakkundig te laten herstellen.
Even
Victor
Antoine
iPhone en iPad Reparaties
Luuk
Khalid
Leon
Gerben
Roy
STAP 1
Meld uw reparatie aan
U meldt eenvoudig en snel uw reparatie van uw mobiel of tablet aan in onze afspraakmodule. U kunt het apparaat ook naar ons opsturen of direct langskomen in de winkel.
STAP 2
Wij gaan aan de slag
Nadat uw reparatieverzoek en apparaat bij ons binnen zijn, gaan wij direct voor u aan de slag.
STAP 3
Uw reparatie is klaar
In de meeste gevallen is uw de reparatie van uw tablet of mobiel binnen 30 minuten klaar. We hebben heerlijke versgemalen koffie in onze wachtruimte.
FAQ

Veelgestelde vragen

Biedt iDevice+ garantie op reparaties?

Ja, we bieden een garantie op al onze reparaties. De garantieperiode kan variëren afhankelijk van het type reparatie en de gekozen kwaliteit, maar meestal bieden we 6 maanden garantie op onze diensten. Wij tonen de exacte garantie per reparatie in ons afspraken formulier. Als er zich na de reparatie toch problemen voordoen, staan we klaar om ze op te lossen.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een reparatie bij iDevice+?

U kunt eenvoudig een afspraak maken via de knop op onze website. Of door ons te bellen, een e-mail te sturen of een chat te starten. We staan klaar om u te helpen en plannen graag een geschikte tijd in voor uw reparatie.

Wat voor soort Apple-apparaten kunnen jullie repareren?

Bij iDevice+ kunnen we een breed scala aan Apple-apparaten repareren, waaronder iPhones, iPads, Apple Watches en Mac-computers. Onze deskundige technici hebben ervaring met alle populaire modellen.

Hoe lang duurt een gemiddelde reparatie bij iDevice+?

De reparatieduur varieert afhankelijk van het type schade en het specifieke apparaat. De schatting wordt ook getoond in het afspraken formulier. Over het algemeen streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Kleinere problemen zoals schermvervangingen kunnen meestal binnen een paar uur worden afgerond, terwijl complexere problemen mogelijk wat langer duren. We zullen u echter altijd een schatting van de reparatieduur geven voordat we aan het werk gaan.

Gebruiken jullie originele onderdelen voor reparaties?

Ja, bij iDevice+ gebruiken wij originele of hoogwaardige vervangende onderdelen voor onze reparaties. Hier heeft u waar mogelijk ook zelf de keuze in. Dit zorgt ervoor dat uw Apple-apparaat na de reparatie goed blijft functioneren en voldoet aan de kwaliteitsnormen van Apple.

Wat zijn de kosten van een Apple-reparatie bij iDevice+?

De kosten van een reparatie kunnen variëren, afhankelijk van het type schade en het specifieke model van uw apparaat. U ziet onze prijzen in het afspraken formulier. We bieden graag offertes aan, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten voordat we met de reparatie beginnen. Onze prijzen zijn eerlijk en concurrerend.