ZAKELIJK

Jouw persoonlijke reparatie partner.

Bij iDevice+ begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven als het gaat om Apple-apparaten. Onze zakelijke diensten zijn ontworpen om u te helpen het maximale uit uw Apple-investering te halen, terwijl we de productiviteit van uw team ondersteunen.

 

Onze Zakelijke Diensten:

Bellend weer naar buiten: Klaar terwijl je wacht of kom het toestel later op de dag weer ophalen. Bovendien bieden we leentoestellen aan bij reparaties die langer duren.

Bulkkortingen: Voor grotere organisaties bieden we aantrekkelijke kortingen op reparaties en accessoires. Bespaar geld terwijl u de productiviteit verhoogt.

Privacy Eerst:  Wij hanteren strikte Apple-protocollen om zowel persoonlijke als zakelijke gegevens te beschermen, zodat je met vertrouwen gebruik kunt maken van onze diensten.

Op Rekening Betalen: Geen gedoe met voorschieten van reparatiekosten door medewerkers of administratieve rompslomp. Bij iDevice+ kunnen zakelijke partners eenvoudig op rekening betalen.

iDevice+

Wij repareren Apple.

Van gebroken schermen tot batterijvervangingen en water- of valschade, we herstellen uw iPhone met precisie en zorgen ervoor dat deze weer als nieuw functioneert.
Even
Victor
Antoine
iPhone en iPad Reparaties
Luuk
Khalid
Leon
Gerben
Roy
ZAKELIJK

Waarom iDevice+?

Als u een reparatie nodig heeft voor uw iPhone, iPad, Apple Watch of Mac, staan we klaar om u te helpen.

Originele Onderdelen We gebruiken originele of hoogwaardige vervangende onderdelen om de kwaliteit  te waarborgen.

Snelheid en Efficiëntie: We begrijpen de waarde van uw tijd. Onze snelle service zorgt ervoor dat u uw apparaat snel terugkrijgt.

Expertise: Jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis van Apple-producten, u kunt rekenen op onze deskundige technici.

Garantie: We bieden garantie op al onze reparaties. Mocht er na de reparatie een probleem optreden, dan lossen we het op.

ZAKELIJK

Persoonlijke aandacht

Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij het beheer en de optimalisatie van uw Apple-ecosysteem. Of u nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, wij hebben de juiste oplossingen voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe iDevice+ Zakelijk uw bedrijf kan helpen groeien en slagen.

U krijgt een op maat gemaakte oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Aanmelden

Aarzel niet langer; uw Apple-apparaat verdient de beste zorg. Neem vandaag nog contact op met iDevice+ en herstel de volledige functionaliteit van uw iPhone, iPad, Apple Watch of Mac.