Tablet Reparaties

Apple iPad Pro 12.9 (2020) reparatie

Type nr   A2069, A2232, A2233, A2229

Release datum   17-03-2020

Snelle en Betrouwbare Reparatie voor je Apple iPad Pro 12.9 (2020) bij iDevice+

Heb je problemen met je Apple iPad Pro 12.9 (2020) en ben je op zoek naar de beste reparatieservice? Bij iDevice+ begrijpen we hoe belangrijk je iPad voor je dagelijkse leven is. Daarom bieden we professionele reparaties, uitgevoerd door deskundige technici die met uiterste precisie en aandacht te werk gaan. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een slechte batterij of een ander hardwareprobleem, we staan voor je klaar om je iPad snel weer in perfecte staat te herstellen.

 Belangrijke informatie

Waarom Kiezen voor iDevice+ voor je iPad Pro 12.9 (2020) Reparatie?

 1. Deskundige Technici: Onze technici zijn hoogopgeleid en hebben uitgebreide ervaring in het repareren van Apple-apparaten, inclusief de iPad Pro 12.9 (2020).
 2. Originele Onderdelen: We gebruiken alleen originele Apple-onderdelen om ervoor te zorgen dat je apparaat optimaal blijft presteren na de reparatie.
 3. Snelle Service: We begrijpen dat je niet lang zonder je iPad wilt zitten, daarom streven we naar snelle reparatietijden, meestal binnen dezelfde dag.
 4. Betaalbare Prijzen: Onze reparatiediensten zijn betaalbaar en transparant. Je weet van tevoren wat de kosten zullen zijn, zonder verborgen verrassingen.

Welke Reparaties Bieden We voor de iPad Pro 12.9 (2020)?

 • Schermreparatie: Heb je een gebarsten of defect scherm? We vervangen het met een nieuw, origineel scherm.
 • Batterijvervanging: Als je iPad snel leegloopt, kunnen we de batterij vervangen om de levensduur van de batterij te herstellen.
 • Laadproblemen: Is je iPad niet meer op te laden? Onze technici kunnen de oorzaak achterhalen en verhelpen.
 • Softwareproblemen: Als je problemen hebt met de software of besturingssysteem, kunnen we softwareproblemen oplossen en het apparaat weer soepel laten werken.
 • Overige Reparaties: We bieden ook reparaties voor knoppen, camera’s en andere hardwareproblemen.

Hoe Werkt het Reparatieproces?

 1. Afspraak maken: Maak een afspraak via onze website of bel ons om een tijdstip te plannen dat voor jou uitkomt.
 2. Diagnose: Onze technici zullen je iPad grondig onderzoeken om het probleem vast te stellen en je een nauwkeurige prijsopgave te geven.
 3. Reparatie: Zodra je akkoord gaat met de prijs, gaan we direct aan de slag met de reparatie met gebruik van originele onderdelen.
 4. Kwaliteitscontrole: Na de reparatie wordt je iPad grondig getest om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt.
 5. Ophalen of Verzenden: Je kunt je gerepareerde iPad ophalen in onze winkel of we kunnen deze veilig naar je verzenden.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en snelle reparatieservice voor je Apple iPad Pro 12.9 (2020), ben je bij iDevice+ aan het juiste adres. Onze deskundige technici zorgen ervoor dat je apparaat weer als nieuw functioneert. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak!

FAQ

Veelgestelde vragen

Biedt iDevice+ garantie op reparaties?

Ja, we bieden een garantie op al onze reparaties. De garantieperiode kan variëren afhankelijk van het type reparatie en de gekozen kwaliteit, maar meestal bieden we 6 maanden garantie op onze diensten. Wij tonen de exacte garantie per reparatie in ons afspraken formulier. Als er zich na de reparatie toch problemen voordoen, staan we klaar om ze op te lossen.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een reparatie bij iDevice+?

U kunt eenvoudig een afspraak maken via de knop op onze website. Of door ons te bellen, een e-mail te sturen of een chat te starten. We staan klaar om u te helpen en plannen graag een geschikte tijd in voor uw reparatie.

Wat voor soort Apple-apparaten kunnen jullie repareren?

Bij iDevice+ kunnen we een breed scala aan Apple-apparaten repareren, waaronder iPhones, iPads, Apple Watches en Mac-computers. Onze deskundige technici hebben ervaring met alle populaire modellen.

Hoe lang duurt een gemiddelde reparatie bij iDevice+?

De reparatieduur varieert afhankelijk van het type schade en het specifieke apparaat. De schatting wordt ook getoond in het afspraken formulier. Over het algemeen streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Kleinere problemen zoals schermvervangingen kunnen meestal binnen een paar uur worden afgerond, terwijl complexere problemen mogelijk wat langer duren. We zullen u echter altijd een schatting van de reparatieduur geven voordat we aan het werk gaan.

Gebruiken jullie originele onderdelen voor reparaties?

Ja, bij iDevice+ gebruiken wij originele of hoogwaardige vervangende onderdelen voor onze reparaties. Hier heeft u waar mogelijk ook zelf de keuze in. Dit zorgt ervoor dat uw Apple-apparaat na de reparatie goed blijft functioneren en voldoet aan de kwaliteitsnormen van Apple.

Wat zijn de kosten van een Apple-reparatie bij iDevice+?

De kosten van een reparatie kunnen variëren, afhankelijk van het type schade en het specifieke model van uw apparaat. U ziet onze prijzen in het afspraken formulier. We bieden graag offertes aan, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten voordat we met de reparatie beginnen. Onze prijzen zijn eerlijk en concurrerend.