Smartphone Reparaties

Apple iPhone 12 Pro reparatie

Type nr   A2407, A2341, A2406, A2408

Release datum   12-10-2020

Snelle en Betrouwbare iPhone 12 Pro Reparatie bij iDevice+

Bij iDevice+ begrijpen we hoe belangrijk je iPhone 12 Pro voor je dagelijkse leven is. Daarom staan onze deskundige technici klaar om je te helpen met hoogwaardige reparaties, zodat je snel weer verbonden kunt zijn. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een zwakke batterij of andere problemen, we bieden snelle en betrouwbare oplossingen.Belangrijke informatie

Onze voordelen:

  1. Deskundige Technici: Onze technici zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide ervaring met Apple-producten.
  2. Originele Onderdelen: We gebruiken alleen originele Apple-onderdelen om de kwaliteit te waarborgen.
  3. Snelheid en Efficiëntie: We begrijpen dat je geen tijd te verliezen hebt. Daarom voeren we reparaties snel en efficiënt uit.
  4. Transparante Prijzen: Bij iDevice+ krijg je altijd een duidelijke offerte voordat we met de reparatie beginnen.

Onze iPhone 12 Pro Reparaties omvatten:

  • Schermvervanging: Heb je een gebarsten of beschadigd scherm? We vervangen het met een gloednieuw origineel scherm.
  • Batterijvervanging: Is je batterij niet meer zoals vroeger? Wij vervangen deze met een nieuwe batterij, zodat je langer kunt genieten van je iPhone.
  • Camera Reparatie: Problemen met de camera? Onze technici herstellen de camerafunctionaliteit van je iPhone 12 Pro.
  • Laadpoort Reparatie: Laadt je iPhone niet meer op zoals het hoort? Wij repareren de laadpoort.
  • Water- en Vochtschade Reparatie: Als je iPhone in aanraking is gekomen met water, kunnen wij de schade herstellen.

Bij iDevice+ geloven we in kwaliteit en klanttevredenheid. We staan klaar om je iPhone 12 Pro weer in topconditie te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en ontdek waarom we de vertrouwde keuze zijn voor Apple-reparaties.

FAQ

Veelgestelde vragen

Biedt iDevice+ garantie op reparaties?

Ja, we bieden een garantie op al onze reparaties. De garantieperiode kan variëren afhankelijk van het type reparatie en de gekozen kwaliteit, maar meestal bieden we 6 maanden garantie op onze diensten. Wij tonen de exacte garantie per reparatie in ons afspraken formulier. Als er zich na de reparatie toch problemen voordoen, staan we klaar om ze op te lossen.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een reparatie bij iDevice+?

U kunt eenvoudig een afspraak maken via de knop op onze website. Of door ons te bellen, een e-mail te sturen of een chat te starten. We staan klaar om u te helpen en plannen graag een geschikte tijd in voor uw reparatie.

Wat voor soort Apple-apparaten kunnen jullie repareren?

Bij iDevice+ kunnen we een breed scala aan Apple-apparaten repareren, waaronder iPhones, iPads, Apple Watches en Mac-computers. Onze deskundige technici hebben ervaring met alle populaire modellen.

Hoe lang duurt een gemiddelde reparatie bij iDevice+?

De reparatieduur varieert afhankelijk van het type schade en het specifieke apparaat. De schatting wordt ook getoond in het afspraken formulier. Over het algemeen streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Kleinere problemen zoals schermvervangingen kunnen meestal binnen een paar uur worden afgerond, terwijl complexere problemen mogelijk wat langer duren. We zullen u echter altijd een schatting van de reparatieduur geven voordat we aan het werk gaan.

Gebruiken jullie originele onderdelen voor reparaties?

Ja, bij iDevice+ gebruiken wij originele of hoogwaardige vervangende onderdelen voor onze reparaties. Hier heeft u waar mogelijk ook zelf de keuze in. Dit zorgt ervoor dat uw Apple-apparaat na de reparatie goed blijft functioneren en voldoet aan de kwaliteitsnormen van Apple.

Wat zijn de kosten van een Apple-reparatie bij iDevice+?

De kosten van een reparatie kunnen variëren, afhankelijk van het type schade en het specifieke model van uw apparaat. U ziet onze prijzen in het afspraken formulier. We bieden graag offertes aan, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten voordat we met de reparatie beginnen. Onze prijzen zijn eerlijk en concurrerend.