Smartphone Reparaties

Apple iPhone 12 reparatie

Type nr   A2403, A2172, A2402, A2404

Release datum   12-10-2020

iPhone 12 Reparatie bij iDevice+

Bij iDevice+ begrijpen we hoe belangrijk je iPhone 12 voor je is. Daarom staan onze deskundige technici klaar om je te helpen bij eventuele problemen met je toestel. Of je nu een gebarsten scherm hebt, een versleten batterij, of andere technische problemen, wij bieden snelle en betrouwbare reparatieservices om je iPhone 12 weer als nieuw te maken.Belangrijke informatie

Onze iPhone 12 reparatiediensten omvatten:

  1. Schermreparatie: Heb je een gebarsten of gebroken scherm? Onze experts kunnen je scherm snel vervangen, zodat je iPhone 12 er weer als nieuw uitziet.
  2. Batterijvervanging: Als je batterij niet meer zo lang meegaat als voorheen, kunnen we deze vervangen, zodat je weer de hele dag door kunt gaan zonder op te laden.
  3. Softwareproblemen: Als je problemen hebt met de software van je iPhone 12, zoals vastlopen of traagheid, kunnen we je helpen deze problemen op te lossen.
  4. Water- en vochtschade: Heb je per ongeluk je iPhone in contact laten komen met water? Breng hem zo snel mogelijk naar ons en we zullen ons best doen om de schade te herstellen.
  5. Camera- en audioreparaties: Als je problemen hebt met de camera of het geluid van je iPhone 12, kunnen onze technici de nodige reparaties uitvoeren.

Bij iDevice+ streven we ernaar om je iPhone 12 zo snel mogelijk te repareren, zodat je je toestel niet lang hoeft te missen. We gebruiken alleen originele onderdelen en bieden betrouwbare garanties op onze reparaties.

Vertrouw op iDevice+ voor professionele iPhone 12 reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Je iPhone 12 verdient de beste zorg!

FAQ

Veelgestelde vragen

Biedt iDevice+ garantie op reparaties?

Ja, we bieden een garantie op al onze reparaties. De garantieperiode kan variëren afhankelijk van het type reparatie en de gekozen kwaliteit, maar meestal bieden we 6 maanden garantie op onze diensten. Wij tonen de exacte garantie per reparatie in ons afspraken formulier. Als er zich na de reparatie toch problemen voordoen, staan we klaar om ze op te lossen.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een reparatie bij iDevice+?

U kunt eenvoudig een afspraak maken via de knop op onze website. Of door ons te bellen, een e-mail te sturen of een chat te starten. We staan klaar om u te helpen en plannen graag een geschikte tijd in voor uw reparatie.

Wat voor soort Apple-apparaten kunnen jullie repareren?

Bij iDevice+ kunnen we een breed scala aan Apple-apparaten repareren, waaronder iPhones, iPads, Apple Watches en Mac-computers. Onze deskundige technici hebben ervaring met alle populaire modellen.

Hoe lang duurt een gemiddelde reparatie bij iDevice+?

De reparatieduur varieert afhankelijk van het type schade en het specifieke apparaat. De schatting wordt ook getoond in het afspraken formulier. Over het algemeen streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Kleinere problemen zoals schermvervangingen kunnen meestal binnen een paar uur worden afgerond, terwijl complexere problemen mogelijk wat langer duren. We zullen u echter altijd een schatting van de reparatieduur geven voordat we aan het werk gaan.

Gebruiken jullie originele onderdelen voor reparaties?

Ja, bij iDevice+ gebruiken wij originele of hoogwaardige vervangende onderdelen voor onze reparaties. Hier heeft u waar mogelijk ook zelf de keuze in. Dit zorgt ervoor dat uw Apple-apparaat na de reparatie goed blijft functioneren en voldoet aan de kwaliteitsnormen van Apple.

Wat zijn de kosten van een Apple-reparatie bij iDevice+?

De kosten van een reparatie kunnen variëren, afhankelijk van het type schade en het specifieke model van uw apparaat. U ziet onze prijzen in het afspraken formulier. We bieden graag offertes aan, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten voordat we met de reparatie beginnen. Onze prijzen zijn eerlijk en concurrerend.